Bet 71 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 3, 2008 Тащусь. Прусь. Вставляет. Танцуют все. Супер!!! Говорят эту песенку уже по российскому ТВ периодически крутят. А ни у кого нет слов на чешском? Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Tamriko 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 3, 2008 Какое чудо Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
StYlus. 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 5, 2008 Ivan Mládek - Jožin Z Bažin (слова) ЗЫ. По этому поводу уже и бизнес есть :^) Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Zakarpatec 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 5, 2008 Небольшой урок венгерского класического рока (того, что потяжелей) http://www.youtube.com/watch?v=JeYmRfdH2ps...feature=related И румынского (конечно, с местным этническим уклоном) http://www.youtube.com/watch?v=bG7c7-7mNbM...feature=related Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Веретено 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 5, 2008 А ни у кого нет слов на чешском? Jožin z bažin Ivan Mládek Jedu takhle tábořit Škodou 100 na Oravu, spěchám proto, riskuji, projíždím přes Moravu. Řádí tam to strašidlo, vystupuje z bažin, žere hlavně Pražáky a jmenuje se Jožin. Ref: Jožin z bažin močálem se plíží, Jožin z bažin k vesnici se blíží, Jožin z bažin už si zuby brousí, Jožin z bažin kouše, saje, rdousí. Na Jožina z bažin, koho by to napadlo, platí jen a pouze práškovací letadlo. Projížděl jsem dědinou cestou na Vizovice, přivítal mě předseda, řek' mi u slivovice: Živého či mrtvého Jožina kdo přivede, tomu já dám za ženu dceru a půl JZD! Říkám: Dej mi, předsedo, letadlo a prášek, Jožina ti přivedu, nevidím v tom háček. Předseda mi vyhověl, ráno jsem se vznesl, na Jožina z letadla prášek pěkně klesl. Ref: Jožin z bažin už je celý bílý, Jožin z bažin z močálu ven pílí, Jožin z bažin dostal se na kámen, Jožin z bažin - tady je s ním amen! Jožina jsem dostal, už ho držím, johoho, dobré každé lóve, prodám já ho do ZOO. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Wandler 8 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 5, 2008 А мне от Младка милей медведи. Вот, например: Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Zakarpatec 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 5, 2008 А вы польскую версию оцените, это вообще сила Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
StYlus. 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 5, 2008 Поляки на самом деле сделали целую кучу версий, слова, правда, совсем другие: то, что по ссылке, — политическая критика премьер-министра, а есть вариант с политической критикой президента :^) А вот здесь Ivan Mládek Banjo Band сами спели польский перевод (уже сейчас, на волне популярности песенки 30-летней давности в Польше с прошлой осени), правда, видео нет, положили новую запись на старую картинку :^) Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Knopka 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 5, 2008 Раз пошла такая пьянка Ивета Бартошова (моя юность ) Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Zaraza 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 6, 2008 Данилко песня , мне понравилось! Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
StYlus. 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 6, 2008 Оказывается (а я не знал), однажды Данилко вместе с Сердючкой выступил :^) Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
sphinx 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 8, 2008 Все-таки он очень обаятельный и симпатичный! И как Верка, и как Андрей Данилко! И очень естесственен и органичен! Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Zakarpatec 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 8, 2008 Нет уж, ИМГО, лучше ... Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Eureka 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 15, 2008 http://www.kp.ru/daily/24129/350127/, песня Лолиты , осторожно, ненорматив!!! Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
аксинья 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno July 15, 2008 Ничего удивительного, от Лолиты - чего и стоило ожидать..... Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky