Subudaj 27 Nahlásit příspěvěk Odesláno March 19, 2012 Да, я это просто, как о способе утешить любовь к луку. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
ChipMunk 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno March 19, 2012 вот если честно, то тоже не очень понимаю какие проблемы с луком и другой зеленью... Мы покупаем укроп, петрушку и лук в Альберте и т.д. Если качество чем то не устраивает ( вот сегодня укроп был вялый), то идем к вьетнамцам. У них даже кинза есть! Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Subudaj 27 Nahlásit příspěvěk Odesláno March 19, 2012 Видищь ли, так все как-то просто. Вот попробуй с проблемами Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Knopik 36 Nahlásit příspěvěk Odesláno March 19, 2012 Мы легких путей не ищем. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Bet 71 Nahlásit příspěvěk Odesláno March 20, 2012 вот если честно, то тоже не очень понимаю какие проблемы с луком и другой зеленью... Да нету никаких проблем. Просто народу поговорить хочется, а не о чем. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
trond 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno March 20, 2012 Ах, да, мой друг, По поводу обещаного масла... P.S. Юрский просто гениален! Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Ак-кыс 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno March 20, 2012 А я тушу порей с курятиной, сливками и нивой. Мням В качестве гарнира прекрасно подходят рожки, рис басмати или кускус. Или добавляю в тушеные овощные рагу. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Subudaj 27 Nahlásit příspěvěk Odesláno March 20, 2012 Суп из топора Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky