Brutto

Ремонт LCD от Джона Кеннеди

Recommended Posts

От ЧехИнвеста, полезное пришло сегодня.

 

Skotská společnost Incline v Praze Letňanech otevřela své high-tech centrum pro opravy plochých LCD panelů notebooků, LCD televizí a plazmových obrazovek. Díky této investici v řádu milionů dolarů bude v novém centru společnosti Incline vytvořeno 165 nových pracovních míst.

 

„Rostoucí poptávka našich zákazníků v evropském regionu nás přiměla zvýšit kapacity a vybudovat opravárenské centrum přímo ve střední Evropě,” říká David McKinney, výkonný ředitel společnosti Incline Global Technology Services, a dodává: „Česká republika si nás získala díky výborné infrastruktuře a nabídce zkušené pracovní síly. Věřím, že se nám zde podaří vybudovat centrum světové úrovně.”

 

Odvětví plochých panelů je jedním z nejzajímavějších a nejrychleji rostoucích světových trhů. Využívají se ve výrobě mobilních telefonů, laptopů, stolních počítačů, plazmových obrazovek a LCD televizorů a najdeme je nejen v téměř každé domácnosti či kanceláři, ale i v autech nebo letadlech. Společnost Incline dodává své služby mezinárodní společnostem, které tyto produkty vyrábějí.

 

„Vzhledem k rychlému rozvoji trhu technologií plochých displejů lze očekávat, že nově otevřené centrum rychle poroste. Už dnes, tedy v den otevření, zde pracuje více než dvacet odborníků a cílového počtu 165 by mělo centrum dosáhnout do jednoho roku,“ upozorňuje Karolína Bočková, náměstkyně generálního ředitele CzechInvestu, a doplňuje: „Česká republika získáním tohoto projektu obstála ve stále se zostřující konkurenci okolních zemí, zejména Polska, Maďarska a Slovenska.“

KONTAKT NA SPOLEČNOST:

John Kennedy, generální ředitel, opravárenské centrum

 

165 человек, однако, большой завод...

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Бред какой-то...

То, что в LCD и плазме ремонтруется (счас Странник раскажет!), оно ремонтируется и в практически домашних условиях, "завода" нэ надо.

А то, что не ремонтируется в домашних условиях - оно и в принципе не ремонтируется, невыгодно. То есть, коль в плазме сдохла сама плазма, то чего там ремонтировать???

 

А 165 человек - это нормальный завод где-нибудь в Тайване по производству LCD мониторов.

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Мона что бы ввозную пошлину не платить они их из 2 деталей собирать будут?

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Там пошлина 3-5% всего, а DPHчка в любом случае..

Устраивать сборочное производство "на коленке" выгодно в отсталых странах, типа СовБелии или Русска, там пошлины серьёзные, а в РБ есть даже акциз (!) на телевизоры.

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

QUOTE (Brutto @ May 10 2005, 21:55) Skotská společnost

Какая всё же чештина прелесть...

B)

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Incline Global Technology Services je vedoucí společností v oblasti oprav LCD zařízení a má silné vazby na největší světové výrobce LCD zařízení a nejznámější firmy v odvětví. Centrála Incline sídlí ve skotském Glasgow a své pobočky má v Irsku, Texasu, Kalifornii, Taiwanu a Číně. Společnost má přes deset let zkušeností v oblasti výroby plochých zobrazovačů a zaměstnává v celém světě 400 zaměstnanců.

 

Конечно, большой завод.

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

    Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku