sega 734 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 23, 2014 Яромир Ягр сказал своим критикам: "Mám pro vás skvělou zprávu: ještě dva zápasy to musíte vydržet a pak už mě nikdy neuvidíte a ani už o mně nikdy neuslyšíte. Snad to zvládnete!" Забавно то, что Ягр их (критиков) не критикует Вся статья http://www.sport.cz/hokej/reprezentace/cla...-se.html#hp-sez На мой взгляд, от критики один вред... но это лишь мое мнение Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
GDV 10051 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 23, 2014 Ты имеешь в виду критику Ягра, критику в спорте или критику вообще как таковую? Из твоего сообщения непонятно. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
sega 734 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 23, 2014 вообще Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
GDV 10051 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 23, 2014 Мне кажется, всё вполне просто . Конструктивная критика (плюс высказанная в нужной форме) полезна. Ибо следствием её является прогресс. Критиканство вредно. Вот как-то так. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Satenik 1396 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 23, 2014 В критике есть смысл, если передатчик и приёмник - на одной частоте. Если нет - будет "мама, он меня сукой назвал". Стараюсь высказываю своё мнение (форум не в счёт)))), только если спросят. Если не просят - один фиг, не услышат. Зачем бездарно щипать чужое эго. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Шестой 17 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 24, 2014 что бы своё раздувалось Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky