Oksanaka 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno February 22, 2011 Надо Федя, надо (с) Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Dohly_kot 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno February 22, 2011 Например, в Mitsukan-е они уже есть. Поспорим?))) Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Oksanaka 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno February 22, 2011 Так то не уксус а смесь для риса Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
zloj 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno February 22, 2011 Например, в Mitsukan-е они уже есть. Поспорим?))) Я бы не рискнул. Всё-таки Oksanaka дипломированый спец по суши. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
SLy 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno March 7, 2011 это все на вкус и цвет, я добавляю, зависит много и от риса и от водорослей, надо пробывать, нельзя пропорции точно сказать Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky