Yevgen35 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 А я то думаю, чего это почти все метзаводы на Украине стоят. Дорогу наверно уступают. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Шестой 17 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 Именно по этому - рейдерство. Почитай, как это обычно делается. 1/ вводится свой человек или люди в правление 2/ разворовывается всё , что можно 3/ предприятие становится убыточным 4/ на предприятие вешаются долги 5/ происходит банкротство или выкупается 51 процент за смешные деньги Возможны вариации. Поставь вместо слово предприятие слово Украина. И многое станет ясным. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
PrefCZ 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 http://www.vedomosti.ru/newspaper/article....09/01/11/176243 Думаю, что спорщикам будет интересна эта статья. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
GooD 956 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 . Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
AgentXXX 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 Газовая дискуссия совколюбов и укрнафтогазовцев на форуме. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Wandler 8 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 И какой демент назвал его "Мирек"?! Это как "Вова" Путин или "Саша" Лукашенко! Или Билл Клинтон? Но в данном случае, эти дементом, похоже, оказался папа премьера, см. Тополанковы фициальные странки: Křestní jméno Jméno: Miroslav Dotaz: Dobrý den pane inženýre. Můj dotaz je poměrně nepolitický a v podstatě druhořadý. Nicméně, jako témeř váš vrstevník a skorojmenovec mám dotaz tohoto typu-Vrtá mi hlavou,jak se člověk,který se narodil v komnunistické éře,kdy se Miroslav dělil s Bedřichem o půlden v kalendáři,co se svátku týče, dokázal jmenovat Mirek,nikoliv Miroslav. Zajímá mě,zda vaše jméno je zdrobnělinou Miroslav,Jaromír, Slavomír,atd. Pokud je vaše jméno opravdu Mirek,můžete se podělit o tu zvláštní věc,jak vaši rodiče dokázali na matrice prosadit toto jméno,pokud jste se nepřejmenoval v pozdějších letech? Děkuji vám za odpověď. Ať již zde nebo na email. S úctou a přáním hodně úspěchu v dalších volbách Miroslav.S Odpověď: Vážený pane, jmenuji se opravdu Mirek, tak to mám uvedeno v dokladech. Myslím, že to není tak neobvyklé jméno, aby bylo potřeba je nějak speciálně prosazovat, zřejmě patřilo mezi ty oficiálně povolené. S pozdravem, Mirek Topolánek 6.5.2006 Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Алекс 296 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 В порядке информации:...( и далее 5 пунктов) Cамое весёлое - в подписанном вчера в Москве документе ни одного из этих 5-ти пунктов нет. Так что клоунада продолжается. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
AgentXXX 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 Сейчас разные источники говорят о потерях газпромовцев от $800млн всего или до $150млн каждый день. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
jes 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 Пустите меня к трубе... ну хотя бы на часок!!!! Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Алекс 296 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 Без подготовки? Смысл? Сперва откройте контору в Швейцарии. Сейчас разные источники говорят о потерях газпромовцев от $800млн всего или до $150млн каждый день. Ничего, скоро наверстают, в том числе за счёт новой цены на газ. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
jes 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 Сейчас разные источники говорят о потерях газпромовцев от $800млн всего или до $150млн каждый день. Это прямые убытки или недополученная прибыль? Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Tamriko 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 Не-а, не наверстают Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Karl 570 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 Zajímá mě,zda vaše jméno je zdrobnělinou Miroslav,Jaromír, Slavomír,atd. No to jsem si právě taky myslel Пустите меня к трубе... ну хотя бы на часок!!!! Зачем? Это метан, он сжижается при минус 160-ти по Цельсию. В ванну не наберешь! Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
jes 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 Гхм... образно это было... Только метан ли это? То-то все такие счастливые возле трубы, видать утечки. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Karl 570 Nahlásit příspěvěk Odesláno January 11, 2009 Гхм... образно это было... Только метан ли это? ёё, он самый. Природный газ Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky