GDV 10055 Nahlásit příspěvěk Odesláno June 3, 2023 5 часов назад, Karl сказал: "Mimochodem tento pokřik z 2SV Уже хрень. "Ура" намного старше. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Karl 570 Nahlásit příspěvěk Odesláno June 24, 2023 1 Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
GDV 10055 Nahlásit příspěvěk Odesláno June 24, 2023 Какая прелесть :). Надеюсь, это фейк-втип. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
GDV 10055 Nahlásit příspěvěk Odesláno August 24, 2023 Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Karl 570 Nahlásit příspěvěk Odesláno August 27, 2023 между прочим 53к просмотров на Базоше 1 1 Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Olina-solo 1265 Nahlásit příspěvěk Odesláno August 28, 2023 2 Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Olina-solo 1265 Nahlásit příspěvěk Odesláno September 2, 2023 Nový lékař psychiatrické léčebny se při seznamování s pacientem ptal, proč je zde. Pacient odpovídá: "No začalo to tím, že jsem se oženil. Vzal jsem si jednuv vdovu s dospělou dcerou. Ta se tedy stala mojí nevlastní dcerou. Když nás přišel navštívit můj otec, zamiloval se do ní a pak se s ní oženil. Takže moje nevlastní dcera se stala mojí nevlastní matkou. Potom se mojí ženě narodil syn, který byl samozřejmě otcův švagr, protože to byl bratr jeho manželky. No a když byla moje nevlastní dcera mojí nevlastní matkou, byl i můj syn mým strýcem, jelikož byl bratrem mé nevlastní matky.Z toho vyplývá, že moje žena, která je matkou mojí nevlastní matky je mojí babičkou a já jsem její vnuk. Ale to není všechno, protože mám za manželku svojí nevlastní babičku, nejsem jenom její manžel a vnuk, ale i svůj děda! No, nejeblo by Vás z toho?" Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
GDV 10055 Nahlásit příspěvěk Odesláno September 2, 2023 3 часа назад, Olina-solo сказал: ale i svůj děda! Еще в студенчестве я слышал этот прикол про "сам себе дедушка" :). Юмор интернационален. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
dovolen 2910 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 10, 2023 2 Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Karl 570 Nahlásit příspěvěk Odesláno November 25, 2023 Rabinovič každý den vracel domů z práce ověšený plnými taškami. Jednou se ho zvědavý soused zeptal: „Rabinoviči, co pořád nosíte domů v takovém množství?“ „No, hlavně mouku a cukr, konzervy, čaj a tak podobně.“ „Ale proč tolik? Jste doma jen tři, kdy to všechno plánujete sníst?“ „To je mi otázka. Děláme si zásoby pro případ války.“ „Hm. Heleďte, Ivanov od vedle, nebo Petrov ve druhém patře, nebo Sidorov přes ulici. Žádný z nich si nehromadí zásoby.“ „Jasně. Co bude s Ivanovem? Pokud bude válka, vezme pušku a půjde do boje. Ale co já? Já budu muset žít!“ 1 Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
dovolen 2910 Nahlásit příspěvěk Odesláno December 9, 2023 Однако сообразительная девушка ! Выкрутилась практически из безысходной ситуации. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
GDV 10055 Nahlásit příspěvěk Odesláno December 10, 2023 Она разве по-чешски говорила? Не разобрал :). Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
dovolen 2910 Nahlásit příspěvěk Odesláno December 10, 2023 Там нечто на одном из славянских. Но у нас же нет темы "Блондинки" ? Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Olina-solo 1265 Nahlásit příspěvěk Odesláno December 26, 2023 1 Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Karl 570 Nahlásit příspěvěk Odesláno December 26, 2023 подпись под картинкой писал Дежо? distančním пишется с мягким í. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky