Просто Марина

Множество людей в Праге вышли на демонстрацию против ислама

Recommended Posts

JB58a186_04.jpg

 

Na Hradčanském náměstí v Praze se v pátek odpoledne sešly stovky lidí, aby po posledním dění zejména ve Francii vyjádřili svůj nesouhlas s islámem. Demonstrace pořádané sdružením Islám v České republice nechceme se zúčastnila i řada známých osobností. Protiislámské protesty se v minulých dnech odehrály i v okolních zemích.

 

Na začátku akce ve čtyři hodiny odpoledne se na náměstí sešly odhadem stovky demonstrantů, policie jejich počet odhadla na 400. Během akce však další lidé přicházeli a konečná účast se zřejmě blížila ke dvěma tisícům. Řada známých osobností a organizátoři k davu mluvili z improvizovaného stanoviště nedaleko sochy Tomáše Garrigua Masaryka. Objevil se i malý hlouček zastánců islámu.

 

(Idnes.cz)

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Do roka chce Martin Konvička, tvář hnutí Islám v ČR nechceme, zaplnit s protestem proti víře muslimů pražskou Letnou. Islám je podle něj zrůdná ideologie. Přírodovědec prozradil i osobní ambice. „Pokud nebude žádný rozumný protiislámský kandidát, tak budu kandidovat,“ řekl v rozhovoru pro iDNES.cz k příštím prezidentským volbám

 

Интервью с Мартином Конвичкой

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

ну наконец то, хвала Аллаху, начинается!!

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

И продолжается.

 

Asi pět stovek lidí se podle odhadu policie sešlo v poledne na Staroměstském náměstí v Praze na demonstraci proti islámu v Česku. Na náměstí se zároveň konalo bohoslužebné setkání za soužití s menšinami a recesistický protest parodující hesla odpůrců islámu.

 

Účastníci demonstrace proti islamizaci a islámské migraci se u pomníku Jana Husa shromáždili s českými vlajkami a s prapory sdružení Islám v ČR nechceme s přeškrtnutými mešitami. Někteří přišli s transparenty s nápisy „Multikulti nechceme“ nebo „Čechy Čechům, ne vyznavačům“. V souvislosti s pronikáním muslimů do Evropy zazněla i slova o „sociálním AIDS“.

 

(Idnes.cz)

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

    Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku