milacek 3 Nahlásit příspěvěk Odesláno September 26, 2013 Вроде бы, как еще в прошлом году собирались сделать поправки к закону о судебных приставах, на основании которых размер их вознаграждения должен был снизиться более чем на половину. Здесь немного об этом: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/16...nci-k-1-breznu/ http://www.novinky.cz/domaci/257543-odmeny...l-pospisil.html Как видно, воз и ныне там Ведь если звезды зажигают - значит, это кому-нибудь нужно? Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
AgentXXX 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno September 26, 2013 :trava: Budu vydírat podnikatele, aby přispěli na státní dluh, přiznal Zeman Чё он курит? Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
MaxS 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno September 26, 2013 Мне уже кажется, что на каждом третьем чехе висит экзекуция. Зла не хватает на этих уродов. Слышал инфу,что каждый второй и уже не с одной. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Wandler 8 Nahlásit příspěvěk Odesláno September 27, 2013 :trava: Budu vydírat podnikatele, aby přispěli na státní dluh, přiznal Zeman Чё он курит? Курит он обычные сигареты, а вот "выдирать" явно учится у Пу энд Лу. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Gydwin 537 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 3, 2013 Бонд. Джеймс Бонд! Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Victor-1 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 3, 2013 Такой вот заказ, точнее сопроводительное письмо. "Dobrý den pane Naugadov, chci se zeptat, kdy bude námi objednaný stůl z Vaší strany dodán? Doufám, že objednávku nepovažujete za neplatnou či stornovanou pouze proto, že byste velmi nerad dodával objednané zboží za Vámi stanovenou akční cenu 0 korun českých, potažmo 300 korun českých i s dopravou. Využil jsem včera Vámi nabízené nabídky pořídit si pracovní rohový stůl Big Deal za akční cenu, přičemž trvám na dodání zboží za zvýhodněných podmínek. Dovolil jsem si předjímat vznik možných komplikaci, proto jsem si zaopatřil i printscreeny Vašeho eshopu včetně jednotlivých kroků objednávky a v té chvíli aktuálního znění obchodních podmínek. Toto jsem uÄ inil pouze pro případ, že by nebyla objednávka z Vaší strany plněna a já bych se musel vydat s vydobytím svého nároku k civilnímu soudu, což v tom nejhorším případě zcela jistě udělám. Jsem si vědom, že jste osoba pocházející z oblasti východního bloku, bohužel však jako podnikatel podnikající v České republice na základě platných dokumentů živnostenského úřadu jste povinen minimálně respektovat platnou legislativu v souvislosti s podnikáním na území České republiky. Vy jako osoba jistě vzdělaná a znalá místní poměrů jistě chápete, že nárok na objednané zboží za uvedenou cenu svědčí mé osobě v plném rozsahu. Současně si musíte uvědomit, že jsem včera v noci mohl zatelefonovat řadě desítek přátel a v uvozovkách jim "poradit", kde mohou zakoupit výborný stůl za ještě lepší cenu. Nic takového jsem neudělal, ač jsem mohl. V případě, že se Vám uzavřený obchod nelíbí, tak jsem ochoten se s Vámi ještě jakkoliv bavit o možném kompromisu v samotné ceně objednaného stolu. Nicméně bylo by skutečně vhodné si uvědomit, že mé mantinely jsou poměrně úzké a mě osobně, jakožto osobě právně vzdělané, nedělá případná cesta soudního sporu problém. Na závěr mi dovolte jedno doporučení, které říkám všem svým klientům: "Chybu může udělat úplně každý, avšak pokud takovou chybu nedejbože uděláte, vždy je nutné vést s druhou stranou aktivní komunikaci. Pouze přes aktivní komunikaci je možné dohodnout případný kompromis nebo snížit d opad negativních okolností". S úctou JUDr. Křístek" Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Strannik 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 3, 2013 Такой вот заказ, точнее сопроводительное письмо. И? Нормальный заказ. В Германии у тебя бы заказали 100шт. И попробуй не исполни. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
dimsan 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 3, 2013 Ну так написать что нени складем и типа ждите.... не вижу пока проблемы. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Strannik 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 3, 2013 Ну так написать что нени складем и типа ждите.... не вижу пока проблемы. А я бы засудил и обязал исполнить. А про "нени складем" - вообще такие магазины надо закрывать раз и навсегда. Во всяком случае, всегда боролся и борюсь по мере сил и возможностей. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Jin 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 3, 2013 jsem si zaopatřil i printscreeny Vašeho eshopu včetně jednotlivých kroků objednávky a v té chvíli aktuálního znění obchodních podmínek Если obchodní podmínky не менялись, то там два совершенно прекрасных пункта по которым чувака можно изящно послать в сад. Еще мне интересен процесс доказательства правдивости screen shot'ов в суде. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Strannik 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 3, 2013 Еще мне интересен процесс доказательства правдивости screen shot'ов в суде. Не знаю, как в чешском, но в немецком - перекрасно проходят. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
buster 1827 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 3, 2013 Не знаю, как в чешском, но в немецком - перекрасно проходят. Т.е. если я подменю текст страницы, а потом заскриню, то тоже прокатит? Или скрин таки надо заверять у нотариуса? Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Strannik 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 3, 2013 Точного механизма не знаю, но нотариус точно мимо. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
MaxS 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 3, 2013 А про "нени складем" - вообще такие магазины надо закрывать раз и навсегда. Пришлось бы больше половины чешских магазинов закрыть. С такими финтами например обгаживалась Альза не раз. Пакуешь целый карт на 30 штук с частями компа, пишет "все на складе в Голешовицах", а когда заплатил, то некоторые бац: нет на складе, некоторые только через 2 недели, некоторые просто na ceste. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Victor-1 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 3, 2013 А я бы засудил и обязал исполнить. А про "нени складем" - вообще такие магазины надо закрывать раз и навсегда. Во всяком случае, всегда боролся и борюсь по мере сил и возможностей. "Если я б я был султан, я б имел трех жен" (с) "Мы их душили-душили" (с) Навеяло (с) Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky