pedro

Форумчане
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Popularita

0 Обычный

O uživateli pedro

  • Hodnost
    Я здесь недавно
  1. Někteří "kvazihistorikové" dokonce tvrdí. že 2. světovou válku začal Hitler a při napadení na Polsko s ním spolupracoval Stalin. To je úplné přepisování historie. Vždyť Hitler a Stalin jenom zachraňovali své spoluobčany v cizích zemích.
  2. Souhlasím s "но мир чуть сложнее бинарной системы". Vždy a všude.
  3. Cогласен, иногда замечается и "рука Лондона"
  4. To: Kotig Podle mne jste velký odborník na historii, ale některá Vaše tvrzení jsou poněkud jednostranná (až tendenční). Bohužel neumím psát rusky, tak alespoň několik českých poznámek do diskuse. citace Kotig: З.Ы. Мимоходом, чехи до последнего дня войны ударно и честно (случаев саботажа не было) трудились на военных заводах а всё сопротивление заключалось: "А я Хайль негромко кричал!". Malé národy (Dánsko, Belgie, ...... ) si nemohou dovolit 20 mil. To by z nich nic nezbylo. Ze stejného důvodu (přežití národa) zřejmě Češi nebojovali ani v 1938 ani v 1968 - příliš živé vzpomínky na Maďarsko 1956. Je takový bonmot: "Čechy jsou krásná země, jen kdyby tam nebyli ti Češi". Za Vaše tvrzení: "(случаев саботажа не было)" je třeba postavit tři vykřičníky (třeba to dodá pravdy). Heydricha prý zabili ruští partyzáni (всё сопротивление заключалось: "А я Хайль негромко кричал!").
  5. 361 ZÁKON ze dne 14. září 2000 o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů (zákon o silničním provozu) Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: …… Jízda na jízdním kole § 57 ….. (2) Na vozovce se na jízdním kole jezdí při pravém okraji vozovky; nejsou-li tím ohrožováni ani omezováni chodci, smí se jet po pravé krajnici. Jízdním kolem se z hlediska provozu na pozemních komunikacích rozumí i koloběžka.