Recommended Posts

Не знаю, смотрите ли вы телевизю НОВА, но я некоторые программы смотрю. Одна из них -- "1 против 100". Такая ведомостни соутеж. Ведёт её муж бывшей директрисы этой самой телевизи НОВА. Зовут его Роман Шмуцлер. Только не думайте, что мне вот ещё только-только 20 недавно было, а я уже в желтизну.

 

Нет-нет, интересно то, что модератор "1 против 100" -- он зубарж! Да, лечит зубки. Вот какие люди бывают: с одной стороны модерирует программу, а с другой лечит зубы. О Шмуцлерове я прочитал здесь:

http://lidovky.centrum.cz/clanek.phtml?id=324248

 

Если кому интересно, вот отрывок из интервью:

 

Prozradil jste, že vaši klienti jsou převážně cizinci. Z jakých zemí?

 

Jak kde. Máme centrum v Mariánských Lázních, a tam je hlavně německy mluvící klientela, Karlovy Vary zase stojí na arabské a ruské klientele.

 

Mají cizinci nějaké speciální požadavky? Například "noví Rusové"?

 

Každá klientela chce svoje, i jiný design místností. "Nové Rusy", tuhle výjimečnou klientelu, jsme už ale v Čechách skoro ztratili ne moc kvalitními službami. Já pamatuji, že do Karlových Varů jezdili lidi, na které je dneska pyšný Londýn. My jsme na ně koukali skrz prsty, takže oni už dneska tráví dovolenou v Saint Tropez nebo Cannes. Do Karlových Varů ještě pořád jezdí prezidenti republik a význačné osobnosti. Ale většinou už jsou to třeba zaměstnanci těžařských společností ze Sibiře, kteří mají peníze a jedou si sem jako za komunismu odpočinout od té strašné práce.

 

Jací byli "noví Rusové"?

 

Já jsem poznal ruské miliardáře. A to jsou obyčejní, příjemní, sympatičtí lidé. V Karlových Varech si velmi cenili inkognita, pohybovali se tu bez ochranek, bez zvláštních požadavků. Ale samozřejmě když mluvíte s jejich čtvrtým tajemníkem, tak ten vás cvičí. To je ten, který vyžaduje zlaté kliky a velmi individuální servis. Ale i ten čtvrtý tajemník je náš vážený klient, to patří k věci. Protože když je někdo bohatý klient, a zejména ze země, kde mají rádi služby, je to super. Třeba Němci jsou velmi úsporní, jako my. To znamená, že si koupí, co je tu pod cenou, a šetří každé kafe. Ale Rusové a Arabové jsou lidé, kteří chtějí užít života a mají na to peníze. Takovému speciálnímu klientovi musím splnit to, co ještě ani neví, že chce.

 

 

-----------

Что я хотел этим сказать? Да, ничего, просто про русских прочитал и с вами делюсь.

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

    Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku