Grim Fandango

Ferrari F1 у Sazka Arena

Recommended Posts

Вчера проезжал мимо Сазка Арены. У южного входа стояла фирменная фура FERRARI, из которой выгружали ярко-красные монопосты.
Там же, у южного входа, находится павильон, куда всю эту красоту поместили.

 

Попробовал поискать в Интернете какую-либо информацию о готовящейся акции. Ничего не нашел. Может, кто в курсе - когда и что?

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Шелл проводит какую-то рекламнужю акцию - я плакат наблюдал.

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Точно, спасибо за подсказку.
Только расстроился :(

 

barichello_smoke_150.jpg
http://www.shell.com/home/Framework?siteId=cz-cz

 

Ve středu 21. července otestuje Rubens Barrichello se svým závodním monopostem Českomoravskou ulici v Praze 9. Divákům se tak naskytne možnost spatřit jeho červené Ferrari F1, poháněné 100 oktanovým V-Power Racingem, se žlutými logy Shell na kapotě z bezprostřední blízkosti. A z téže blízkosti také pocítí, jakou sílu dává motoru benzin Shell V-Power Racing. Právě Shell V-Power Racing totiž přiváží Rubense Barrichella poprvé do Prahy!

 

Rubens Barrichello přijede do České republiky ukázat, jak jezdí jeho Ferrari na nový 100 oktanový V-Power Racing. Toto unikátní palivo společnosti Shell, které se v Čechách začalo prodávat začátkem května 2004, zvyšuje výkon motoru, zlepšuje reakční vlastnosti vozu a navíc motor ošetřuje a chrání. Shell V-Power Racing se k nám dováží přímo z rafinerií v Německu.

 

Všech 3000 exkluzivních vstupenek, které byly k dispozici na čerpacích stanicích Shell, už zná své majitele. Poslední možnost získat vstupenky budete mít ve dnech 16 – 18. července, v obchodním domě Tesco v Letňanech. Nejšikovnější mechanik na Pit Stopu F1 totiž od společnosti Shell volné lístky dostane.

 

21. července vás Shell na Českomoravské ulici v Praze 9 rozehřeje jízdou divokých dragsterů, které mají nejvyšší zrychlení na světě. Zažijete i exhibici silničních vozů Ferrari, předvedení pit stopu Ferrari a spoustu dalších atrakcí a soutěží. Hlavní hvězdou celé show ale bude Rubens Barrichello se svým monopostem Ferrari F1. Předvede vám, že běžný V-Power Racing, který si může u čerpacích stanic Shell natankovat do svého auta kdokoliv, dokáže pohánět i takový stroj, jakým je formule 1.

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Прямо у нас под боком... :)

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

    Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku