Tereza 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno April 6, 2010 Nerez - Tisíc dnů mezi námi Ocelově modrou masku máš pátý týden se ti bráním den za dnem si na nit navlékáš korálky s vůní našich dlaní *: Světlo a tma - tak to jsem já zhasni a dělej, co se dělat může světlo a tma - tak to jsem já jestli chceš nezůstane na mně ani kůže jestli chceš nezůstane na mně ani kůže jestli chceš nezůstane na mně ani kůže Telefonní seznam nových tváří to je tvůj polštář pod mou hlavou zatržená jména v kalendáři pátý týden ve vzduchu plavou *: Světlo a tma... ®: Tisíc dnů mezi námi jako nekonečno nevypadá našel jsem tě kdysi ve stohu slámy ještě dnes mi za košili padá ®: Tisíckrát vlasy rozcuchaný vlasy rozcuchaný jako křoví máš sladká jak hrušky planý v hlavě mám z tebe galimatyáš ®: Tisíckrát přešívaný knoflíček u krku máš a tvůj smích zvoní stejně jako hrany v hlavě mám z tebe galimatyáš v hlavě mám z tebe galimatyáš v hlavě mám z tebe galimatyáš Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Tereza 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno April 8, 2010 Zuzana Navarová - Marie Marie má se vracet ta, co tu bydlí Marie má se vracet tak postav židli Marie, bílý racek Marie má se vracet ty si tu dáváš dvacet tak abys vstal Marie má se vracet co by ses divil Marie má se vracet ta, cos' ji mydlil Marie, modrý ptáček Marie, moudivláček s kufříkem od natáček ta, cos' ji štval Marie, hoď sem cihlu, má se vracet Trá, ra, ta, ta! Marie má se vracet píšou, že lehce Marie má se vracet že už tě nechce ta, co jí není dvacet Marie má se vracet ta, cos' jí dal pár facek a pak s ní spal Marie, hoď sem cihlu... Marie má se vracet ta, co tu bydlí Marie má se vracet tak postav židli olej a těžký kola vlak někam do Opola herbatka, jedna Cola no, tak se sbal Marie, hoď sem cihlu... Marie holubice Marie létavice Marie blýskavice krasavice, ech Rosice - Pardubice Marie má se vracet ta, co tu bydlí Marie má se vracet tak postav židli Marie, bílý racek Marie má se vracet ty si tu dáváš dvacet tak, abys vstal Marie má se vracet co by ses divil Marie má se vracet ta, cos' ji mydlil Marie, modrý ptáček Marie, moudivláček Tak postav židli a sbal si fidli Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Tereza 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno April 10, 2010 Dobry den, majore Gagarine Gustav Brom http://www.youtube.com/watch?v=0mL7nu5EIUk&feature=related Jan Budař Celý svět slyšel tu zprávu TASSu, celý svět zanechal hovoru, celý svět vyskočil od rozhlasu a zdvihl pohledy nahoru. Dobrý den, majore Gagarine, tak jsme se tedy už dočkali, celý svět připil vám rudým vínem, lidé vám ze zdola mávali. Vyřiďte, prosím, na Měsíci, vyřiďte mezi hvězdami, co chceme všichni dneska říci, že přijdem brzo za vámi. Já to tak zazpívat nedovedu, trémou se třese mi dneska hlas. Máte prý, majore, dvacet sedum a svět je mladý podle vás. Vyřiďte, prosím, na Měsíci, vyřiďte mezi hvězdami, co chceme dneska všichni říci, že brzo přijdem za vámi. Já to tak zazpívat nedovedu, trémou se třese mi dneska hlas. Máte prý, majore, dvacet sedum a svět je mladý podle vás. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Tereza 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno April 30, 2010 Máj (1836) Karel Hynek Mácha Byl pozdní večer – první máj – Večerní máj – byl lásky čas. Hrdliččin zval ku lásce hlas, Kde borový zaváněl háj. O lásce šeptal tichý mech; Květoucí strom lhal lásky žel, Svou lásku slavík růži pěl, Růžinu jevil vonný vzdech. Jezero hladké v křovích stinných Zvučelo temně tajný bol, Břeh je objímal kol a kol; A slunce jasná světů jiných Bloudila blankytnými pásky, Planoucí tam co slzy lásky. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
marianka 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 2, 2010 Добрый день, ищу текст песни "Вylo Jaro" в исполнении hmladičké Drahomíra Vlachová, Jitka Zelenková a Valérie Čižmárové. Буду признательна если кто найдет. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Tereza 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 7, 2010 Marianka, песня есть а текста нет , записывать песню на слух мне не хочется, она мне почти не нравится. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
marianka 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 8, 2010 Спасибо что ответили, я тоже никак не могу найти текст, много чешских сайтов облазила. Так мы с вами соседи?! Вы в Хебе давно живете? Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Tereza 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 8, 2010 Текст песни написал Иво Фишер (Ivo Fischer) для театра Рококо, на сайтах полно его текстов, но этой почему-то нет. Да, мы соседи, в Хебе я живу почти всю жизнь Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Tereza 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 8, 2010 Řekni kde ty Kytky Jsou Marie Rottrová Řekni, kde ty kytky jsou, co se tady mohlo stát Řekni, kde ty kytky jsou, kde mohou být? Dívky je tu během dne, otrhaly do jedné Kdo to kdy pochopí, kdo to kdy pochopí? Řekni, kde ty dívky jsou, co se asi mohlo stát Řekni, kde ty dívky jsou, kde mohou být? Muži si je vyhlédli, s sebou domů odvedli Kdo to kdy pochopí, kdo to kdy pochopí? Řekni, kde ti muži jsou, co se k čertu mohlo stát Řekni, kde ti muži jsou, kde mohou být? Muži v plné polní jdou, do války je zase zvou Kdo to kdy pochopí, kdo to kdy pochopí? A kde jsou ti vojáci, lidi co se mohlo stát A kde jsou ti vojáci, kde mohou být? Řady hrobů v zákrytu, meluzína kvílí tu Kdo to kdy pochopí, kdo to kdy pochopí. Řekni, kde ty hroby jsou, co se nimi mohlo stát Řekni, kde ty hroby jsou, kde mohou být? Co tu kytek rozkvétá, od jara až do léta Kdo to kdy pochopí, kdo to kdy pochopí http://www.youtube.com/watch?v=P3ET1b0ymZs&feature=related Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Tereza 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 10, 2010 Он не вернулся из боя / On nevratil se z boje Vladimír Vysocký překlad Jaromir Nohavica Proč se svět jiný zdá vždyť čím byl je i dnes dob je čtvero a oči jsou dvoje vzduch je stejný i voda je stejná i les jenom on se už nevrátil z boje Dnes je pozdě se ptát kdo byl pod a kdo přes kdo to v hádkách z nás dvou více projel nikdy dřív mi tak moc nescházel jako dnes když se už nevrátil zpátky z boje Neměl hlas vážně ne ale zpíval moc rád ať jsem řek co jsem řek on mlel svoje já byl spáč ale on nenechával mne spát no a včera se nevrátil z boje Ne že bych brečet chtěl ne to ne nemám sil ale byli jsme dva a mám dojem že se zved severák oheň můj uhasil když se on nevrátil zpatky z boje Jaro stáhlo si svůj krunýřek ledový povídám kouřil bych kámo co je dáme žváro a nic ticho mi odpoví neboť on se už nevrátil z boje Naši padlí tu jsou jako by nepadli drží stráž hruď na hruď vedle sebe na nebi modravém stromy se zrcadlí celý les modrý je jako nebe V zemljance místa dost co teď s tím udělám vše co bývalo naše je moje ale já nechci nic podivný pocit mám že to já jsem se nevrátil z boje Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Tereza 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno May 22, 2010 Radůza - Studený nohy Prší, choulím se do svrchníku, než se otočím na podpadku, zalesknou se světla na chodníku, jak pětka na věčnou oplátku, slyším kroky zakletejch panen, to je vínem, to je ten pozdní sběr, každá kosa najde svůj kámen, to je vínem, ber mě ber. Studený nohy schovám doma pod peřinou a ráno kafe dám si hustý jako tér, přežiju tuhle neděli tak jako každou jinou, na koho slovo padne ten je solitér. Broukám si píseň o klokočí, prší a dlažba leskne se, nohy chladnou a hlava ta se točí jak světla na plese. Studený nohy schovám doma pod peřinou a ráno kafe dám si hustý jako tér, přežiju tuhle neděli tak jako každou jinou, na koho slovo padne ten je solitér. Tak mám anebo nemám kliku, zakletá panna směje se, a moje oči lesknou se na chodníku, jak světla na plese. Studený nohy schovám doma pod peřinou a ráno kafe dám si hustý jako tér, přežiju tuhle neděli tak jako každou jinou, na koho slovo padne ten je solitér. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Gard 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno November 15, 2010 Вот еще: ARAKAIN - ZIMNÍ KRÁLOVNA V pohádkách najdeš moudrou pravdu spousty příběhů stejně i svůj v nich můžeš číst Okouzlí cizí žena lásku tvou toho s kým jste si souzeni tak jak to nést kde návod vzít Jenom si vzpomeň jednou přijela tak Zimní královna malýho kluka odvezla na saních Gerda pláče volá Káji, Káj má srdce studený malá Gerda musí ho zachránit Otři si slzy dobře víš, že pláč ten nic už nespraví musíš teď jít, ne takhle stát Nezoufej dej si radit pohádkou tu už víc nikdo nezmění osud ti dá co musí dát Jenom si vzpomeň... Bude to boj srdce z ledu, její cit dobře víš kdo v něm zvítězí vzpomene Káj a jeho srdce roztaje a stejně ty, jdi teď za ní je v tvých silách tu druhou porazit tak jako Gerda, když šla za Kájem Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
valenika 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno November 15, 2010 BREMEN Hudba a text. Radůza Čaj do kelímku, pot a milenci a automaty telefonní taky jsme takhle stáli v červenci v uších mi pořád ještě zvoní Taxíky, chlapec s míčem, děti za upatlaným sklem a na okna se nosy lepí ve vlaku z Brém Holka v kožený bundě s hejskem nohu přes nohu si hodila podívej, vždyť já sama taky nejsem co jsem myslela Holubi na peróně seděj jako vločky na lucerně a hodiny, ty vlakům odjezd měřej každýmu stejně, čestně a věrně Hvězdy na mezi počítá Evě Adam asi usnu až zejtra navečír jablko z ruky mi do klína padá nebe přikryl tmavomodrej krepdešín Čaj do kelímku… Bůh ví kudy jedem, usnuli už všichni i princezna z leporela ozvi se lásko, vzkaz mi na sklo dýchni poletím jako střela Hvězdy na mezi počítá Evě Adam… Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
valenika 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno November 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=mWH4avHgie0...feature=related PŮJDU, KAM CHCI Hudba a text: Radůza Pokoj rozvoněl se vínem minem se, neminem jako ty mě nemá nikdo rád Bůh na zem hvězdu shodil když po nebi chodil teď si můžeš něco přát Papírový draky slunce, hory, mraky umět chtít to, co mám poznat, když se mýlím opustit v tu chvíli pro neznámé to, co znám Půjdu, kam chci a nikdy mě nedoženou musím jen přiznat, oplakat, zapomenout půjdu, kam chci a nikdy mě nedoženou musím jen zapomenout. Ty mý ubrečený křivdy nestaly se nikdy to jen sen se mi zdál to jen moje chtění cestu kroutí, mění to jen cíl je mnohem dál To jen neznám sebe samu z lenosti se klamu zbytečně mám někdy strach často mě i zviklá to na co jsem zvyklá pomni, že jsi jenom prach Půjdu, kam chci… Pokoj rozvoněl se vínem… Půjdu, kam chci… Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
lovermann 8 Nahlásit příspěvěk Odesláno November 15, 2010 Я вообще Радузу оч. люблю Только на концерт всё никак не попаду; вживую послушать. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky