STV 2 Nahlásit příspěvěk Odesláno September 16, 2007 Ну, вот - началось... И причём здесь это - УЖЕ? А может я - ХОРОШИЙ ? Поэтому и хороший Поздняк... спалился... Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
AgentXXX 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno September 16, 2007 Даже плохому танцору Фаберже не помешает. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
SVEY 4 Nahlásit příspěvěk Odesláno September 16, 2007 ГЫ! Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Sergei 13 Nahlásit příspěvěk Odesláno September 16, 2007 Картинка из прошлого (но в тему). ЗЫ Степа, я знаю - тебе понравится. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
Karry 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 15, 2007 Okna myji málokdy, protože miluji ptáky a rozhodně nechci, aby si rozbíjeli zbytečně hubu. Podlahy nevoskuji, protože myslím na bezpečnost svých hostů. Hmyz mi nevadí. Každý brouk má jméno a souhlasí se vším, co řeknu. Jarní úklid nedělám. Mám ráda všechny roční sezony a nechci, aby ty zbylé žárlily. Nepleji zahradu, protože nechci mařit Boží úsilí. Nevařím moc chutná jídla, protože nechci vystresovat moje hosty, cože mají uvařit oni, až přijdu já k nim. Nevyhazuji staré věci. Manžel nemůže nic najít i tak, nač ho plést více. Nežehlím. Rozhodla jsem se věřit cedulkám 'nežehlivé'. Nestresuji se ničím. Kdo to dělá - umře mladý. A já chci vydržet co nejdéle! A pamatuj ! Uklizený dům je znakem, že se ti posral "kompjútr" !!! Tvá dobrá hospodyňka не все сказанное выше применимо ко мне, но в целом мысль верна. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
AgentXXX 1 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 21, 2007 На Украине ?свинья? считается почти священным животным и его часто ассоциируют с украинцами, а в Россию ассоциируют с ?медведем?. Так вот вспомните мультфильм, где есть Медведь и Свинья?... Вспомнили?... Отлично! Теперь Вы знаете, что мультфильм про Вини Пуха и Пяточка есть ни что иное как скрытый символ дружбы народов России и Украины. P.S. Остается открытым вопрос кто же тогда Ослик, Сова и Кролик? Я посмею предположить, что Ослик символизирует собой народ Израиля, Сова - представитель народов Закавказья, а Кролик представитель народов Прибалтики. Кстати кто такие пчелы я так и не понял ? Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky
born 0 Nahlásit příspěvěk Odesláno October 24, 2007 ....Кстати кто такие пчелы я так и не понял ? Вспоминая этих мультяшных пчёл, осмелюсь предположить -это жители кавказа. О себе и не только: Нынешнее поколение людей обязано предкам не их борьбе за наше светлое будущее, а тому, что они при любых обстоятельствах трахались. Quote Sdílet tento příspěvek Odkaz na příspěvek Sdílet na ostatní stránky