Goodwin

урррррря, я мыллианер - сбылась мечта идиота

Recommended Posts

сие получил на днях

 

уже научились по словенски

 

 

 

Vážení priateľov,

 

Ako sa vám dnes aj vaša rodina? Dúfam, že sa v pohode, ja som Dr Anthony Lawson, z Haledon, North West London, tu v Anglicku. I práce pre Natwest banka Corporation v Londýne. Píšem Vám z mojej kancelárie, ktorá bude mať obrovský prínos pre nás oboch. V mojom oddelení, je asistent manažéra (Greater London Krajský úrad, som zistil, opustené sumu vo výške $ 12,5 miliónov dolárov USA (Dvanásť miliónov päť sto tisíc dolárov nás) na účet, ktorý patrí k jednému z našich zahraničných zákazníkov Oneskorené Pán Thompson Morrison americká občan, ktorý bohužiaľ prišiel o život v rovine spadli Alaska Airlines Let 261, ktoré havaroval na 31. január 2000, vrátane jeho manželky a jediná dcéra.

 

 

Voľba Vás kontaktovať sa vzbudila z geografického charakteru, kde žijete, najmä vzhľadom na Senilná o transakciu a dôvernosť tu. Teraz náš bankový bolo čakanie na niektorý z príbuzných príde-až k tvrdeniu, ale nikto neurobil. Osobne som bol neúspešný pri rozmiestňovaniu príbuzným po dobu 2 rokov, mám usilovať o váš súhlas k vám ako k najbližším príbuzným / Bude to po zosnulom beneficientov tak, že výnos z tohto účtu, ocenený na 12,5 milióna dolárov môže byť vyplatená na vás. To bude vyplatená, alebo sdílená v týchto percent, 60% pre mňa a 40% na vás.

 

 

Mám zabezpečené všetky potrebné právne dokumenty, ktoré môžu byť použité pre zálohovanie toto tvrdenie sa nám už podarilo dosiahnuť. Všetky ak je potrebné vyplniť-in vaše mená na dokumenty a legalizovať to na súde dokázať, ste tu ako oprávnený príjemca. Všetko, čo potrebujú, je teraz váš úprimný Co-operácie, na dôvernosť a dôvera k tomu, aby nás vidí túto transakciu prostredníctvom. Ja vám zaručiť, že to bude popravený za legitímnu usporiadanie, ktoré bude chrániť vás z akéhokoľvek porušenia zákona. Prosím, uveďte mi nasledujúce: ako sme na 7 dní spustíme ju prejsť. To je veľmi naliehavé, prosím.

 

 

1. Celé meno:

2. Vaše telefónne číslo:

3. Vaša kontaktnú adresu.

4. Vek:

5. Core Zamestnanie / Povolanie:

 

S prešla metodický vyhľadávanie, rozhodol som sa vás kontaktovať v nádeji, že nájdete tento návrh zaujímavé. Prosím o Vaše potvrdenie tejto správy a ukazuje váš záujem, budem vám poskytne bližšie informácie. Endeavor dajte mi vedieť na vašom rozhodnutí, skôr než ma čaká.

 

Pozdravmi,

Dr Anthony Lawson.

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky
уже научились по словенски

 

Что-то мне подсказывает что это не словенский язык ни разу...

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

А мне пришло обычной почтой письмо о "выигрыше" в лотерею на прошлой неделе :)

Где они только адрес взяли? :unsure:

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

    Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku