Recommended Posts

Slavný ostravský bard Jaromír Nohavica nazpíval píseň ,,Baraba mi šahá na babu", která je ,,coververzí" melodie ze slavného francouzského filmu Muž a žena. Není dlouhá, ale dobře vystihuje to, co chce Nohavica vzkázat svým posluchačům na téma islámu. Přesvědčte se sami.

Любителям Малевича https://youtu.be/iSxi57gZcek

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky
Je strašné, že ParlamentnímListům.cz věří tolik lidí, varoval mládežníky přednášející Jakub Janda.

А этим людям небось страшно, что человек, очень похожий на гей-порно актера Якуба Янду, является заместителем директора НПО/НКО "Evropské hodnoty" ("Европейские ценности"!)), который не слезает с экранов чешских СМИ и поучает слушателей и зрителей тому, как надо правильно бороться с пропагандой в СМИ. Кремлевской, разумеется :)

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Вот не знал, что у Вацлавской пл. такая репутация...

„Václavák je ostuda. Místo toho, aby to vypadalo jako na Champs Elysées, jsou tam kasina a prodávají se drogy. Taková koncentrace heren a kasin jako v centru Prahy je nevídaná,“ řekl při představení pražské kandidátky ANO před dvěma lety Babiš. A měl docela pravdu – Václavské náměstí je totiž proslulé tím, že se tam denně prodají stovky dávek drog a nevěstinců tam ještě před pěti lety bylo snad nejvíce v celé metropoli!

 

Václavské náměstí je největší otevřený drogový trh v Česku. Denně si tam koupí drogu 500 až 800 lidí. Osmdesát procent z nich jsou Češi, zbytek tvoří Slováci a Rusové,“ alarmoval v roce 2011 Aleš Herzog z organizace Sananim.

Статистика забавная...чехи, словаки и русские )) my jsme s vámi na věčné časy :)

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky
Proruskou propagandu bude monitorovat speciální tým ministerstva vnitra.

Do práce by se měli pustit od nového roku, na starosti budou mít i teroristické hrozby.

V Bruselu obdobná skupina vznikla již před rokem.

Tlak na Česko je podle analytiků obrovský, propagandu Kremlu prý u nás na internetu šíří až okolo stovky subjektů.

 

Proruské aktivity se zaměřují hlavně na kritiku Evropské unie, NATO či USA.

 

Kdo za proruskými a konspiračními weby stojí, není jasné. Mají neprůhledné struktury, to samé platí o jejich financování. „Spíše než na přímé podpoře z Ruska nebo z ambasády si myslím, že peníze mají tyto weby z reklamy. Spousta z nich je inzercí přímo přeplácaná. Přes Google, Seznam a podobné služby pronajímají na stránkách prostor. Fungují rovněž tak, že v podstatě jen přetiskují jiné zdroje a tím si šetří práci, ale současně plní svůj obsah,“ uvedl dále analytik Máca z Think-tanku Evropské hodnoty.

Nejde podle něho jen o proruské weby typu ac24.cz, Aeronet, New World Order Opposition či Sputnik News, ale i různé kanály na sociálních sítích, blogy nebo dezinformační kampaně. Jednou z nich je třeba protiuprchlická stránka We Are Here At Home.com, kterou na Facebooku sleduje 68 tisíc lidí. Tisíce fanoušků mají ale na sociálních sítích i další konspirační portály.

...................

Otázkou však je, zda na potírání informační války není už pozdě, dodal analytik Máca.

 

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky
Žili jsme v období reálného socialismu. Proč nepokračovat v socialismu? Nebyl špatný. Stát prosperoval, byl nezadlužený, stavěly se fabriky, školy, měli jsme vyspělé školství a zdravotnictví, byli jsme soběstační ve výrobě kvalitních, zdravých potravin. Byli jsme prosperující stát a toto padlo v roce 1989, když všechno, co se vybudovalo, a musím podotknout, že i v akcích „Z“ se zvelebovaly, zkrášlovaly vesnice, stavěly se jednoty, školky zadarmo, to se vykradlo, zašmelilo. Socialismus byl daleko lepší společenský systém než to, co nastalo po 89. roce. Navíc pak došlo k zániku Československa a to, co vzniklo teď? Nejsme suverénní samostatný stát. Jsme obyčejnou českou kolonií Evropské unie a celá Evropská unie je kolonií USA. Tak to prostě je.

Čech, který emigroval do Ruska, vysílá vzkazy k výročí srpna 1968. Mnohým z toho může prasknout hlava

 

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

"VÝROČÍ SRPNA 1968 „Tak jako mnohokrát v historii opět záchrana a svoboda pro opakovaně nevděčnou Evropu přijde z Východu, z Ruska.“ O tom je přesvědčen Petr Michalů, který emigroval z České republiky a teď žije v Moskvě. Tvrdí, že v přítomnosti ruských tanků nám bylo lépe, a domnívá se, že „RVHP fungovala a rozvíjela se, ale EU krachuje“, dokonce hovoří o hrozbě zániku České republiky. Lituje Američany, o kterých si myslí, že závidí Rusům jejich způsob života a historii. A že by se chtěl vrátit do rodného Česka? To ani náhodou."

Один чех переехал в Москву и вспоминает о жизни при социализме в Чехословакии, а сотни граждан из бСССР едут в Чехию. И домой тоже не собираются, нравится им здесь. Последние годы август 1968 вспоминается в хорошей атмосфере.

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske...-ukrajincu.html

При социализме таких новостей не было - 8украинцев избили чеха.

(Měl jsem splín, a tak jsem se procházel po městě, najednou se na mě vrhlo osm Ukrajinců a začalo mě mlátit. Ležel jsem na zemi a oni do mě kopali!“ popsal Ryba Blesku svůj hrůzný zážitek. Bývalý partner herečky vůbec nechápe, proč k něčemu takovému došlo.)

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky
При социализме таких новостей не было - 8украинцев избили чеха.

И до недавна тоже ... избивали русскоязычные...

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky
Dnes ráno, jako obvykle v 6:30, jsem jel přes Nuselský most do centra. A tam, kde běžně bývají reklamy na auta či muzikály visel velký billboard: VOJÁCI ODEŠLI, AGENTI ZŮSTÁVAJÍ. A člověk ani nemusí mít ani IQ tykve, aby pochopil.

Prostě a jednoduše, naše dnešní propaganda klesla tak hluboko, jak snad ani ta komunistická propaganda padesátých let neklesla.

Скрытый текст:
vizual_web.jpg

 

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

http://stream4.idnes.cz/vod/1608/21/VF160821_193536_flv_middle.mp4

 

http://stream4.idnes.cz/vod/1608/21/VF160821_175320_flv_middle.mp4

 

Интересно, как бы люди восприняли подобные "выходки", к примеру, во Франции? Были бы они этому рады?

 

Параноя ширится по европейским городам, к сожалению, не обходит и Прагу. Уже много раз, во многих чешских городах доводилось видеть малолеток, гуляющих и разбрасывающих взрывные пакеты, и орущих при этом "Алла а* Б*ар".

 

Подобные параноидальные шутки, абсолютно точно понравятся людям, бежавшим от войны (которые сейчас переполняют лагеря беженцев) и на своем веку пережившим "Ад". Беженцы, наверняка будут после всего этого относиться к местному населению с большей любовью и пониманием.

 

Мл*, а потом удивляются, и что они в нас (европейцев) такие "влюбленные", аж жизни своей не жалко.

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Смелые парни. Эдак можно от какого-нибудь местного горячего короткостволиста пулю схлопотать.

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Этот Конвичка иногда говорит правильные вещи... но как только доходит до дела, то он каждый раз все выворачивает наизнанку - причем это очень мягко сказано... а совсем недавно в Брно публично сжигал коран у входа в мечеть...

Чем такие акции могут обернуться со временем, гадать особо не надо, примеров предостаточно.

 

ПС: такое впечатление, что старушку Европу тянут к межконфессиональной резне, причем тянут сразу с двух сторон...

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky
Občané Evropské unie by měli získat možnost volit do zastupitelstev obcí, i pokud mají v Česku jen přechodný pobyt.

Počítá s tím novela volebních zákonů, kterou se ve středu bude zabývat vláda. Ministr pro lidská práva a legislativu Jiří Dienstbier (ČSSD) navrhuje, aby možnost volit do obecních zastupitelstev získali i další cizinci, nejen obyvatelé EU

Интересно, а можно получить přechodný pobyt - это ВНЖ вроде - одновременно в нескольких странах ЕС? это как бы такой намек на новую и очень перспективную профессию - выборщик. Ну профсоюз выборщиков бы заодно не мешало создать, чтобы их права никто не посмел нарушить.

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Это местные выборы. Стороста деревни ... Там часто вообще не могут желающих найти, а уж заработать на этом.

Sdílet tento příspěvek


Odkaz na příspěvek
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku

    Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku