mdinka

Форумчане
  • Počet příspěvků

    39
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Popularita

0 Обычный

O uživateli mdinka

  • Hodnost
    Я здесь недавно
  • Datum narození April 16

Информация

  • Пол
    Женщина
  1. Очень красивые цветы и тортики вы делаете! А насчет хобби соглашусь с вами - все отдыхают по разному, кому то цветы нравится лепить а кому то язвить и красноречие свое оттачивать.
  2. почему кладбищенские? какие то вы девушки неправильные. в чехии вроде только сухие цветы носят, а в россии живые. Вообщем тема какая то совсем не радостная. Мне эти цветы напоминают цветы из бумаги, как раньше делали украшения в волосы и на шляпки. вот тут одна мастерица очень удачно комбинирует разнве виды глин - меня очень вдохновляет. ну и очень модная свадебная тема
  3. eto kak reklamnaya akciya dlya znakomstva s materialom, v chehii ego sovsem ne znaut poetomu reshili sdelat neskolko oznakomitelnyh kursov. budet v Amigi odin i v eshe odnoi organizacii. a tak s konca yanvarya ya budu vesti normalnye kursy, kak sama kursy zakoncu. zanimaus nedolgo, no hochu skazat chto nichego slozhnogo v rabote s etoi glinoi net. Glinoi nazyvaetsya neznau pochemu, eto skoree kak zefir:) osnova skoree bumaga chem plastik. no i vyglyadyat oni gorazdo naturalnee chem plastikovye i ne hrupkie kak iz holodnogo farfora. slovami ochen slozhno ob`yasnit, luchshe pridti i poshupat:)
  4. Katerina eto ya i est:) kak raz sobiraus s vami dogovarivatsya o date:)
  5. я вот тоже занялась этой глиной, даже купила себе курс в венгрии недельный - пока бабушка гостит и муж в отпуске - решила съездить. пробовала фимо, но пока его разомнешь, да раскатаешь, да нарежешь, и т.д. и т.п. деко клей уже можно слепить и высушить
  6. Привет, хотела поинтересоваться, кто чем занимается в свободное время? какие виды рукоделия сейчас в моде? Я сама занимаюсь практически всем, но всегда ищу что-то новенькое!
  7. Забыли добавить: (детские футболки от 55 крон) Но если надо можем и свои предоставить для экспериментов
  8. Реклама - нафиг.
  9. скажите а это от кого информация? выписка со счета за сколько месяцев? и на этот счет приходят зарплата или какой то другой доход? или просто остаток?
  10. вот еще пришел сегодня ответ из полиции - более подробный: Dobrý den, K otázce č. 1: Cizinec v případě sloučení rodiny prokazuje úhrnný měsíční příjem rodiny. To znamená, že nejde o prokázání jeho zůstatku na účtu, ale o prokázání jeho měsíčního příjmu. Při dokládání příjmu pak záleží na druhu dosahovaného příjmu zejména s ohledem na zákon o daních z příjmu (např. zda se jedná o příjmy ze zaměstnání – potvrzení zaměstnavatele o průměrném výdělku + pracovní smlouva, z podnikatelské činnosti – daňové přiznání apod.). K otázce č. 2: Pokud manželka pobírá rodičovský příspěvek, je to jeden z druhů příjmu, který se započítává jako příjem rodiny. K otázce č. 3 Příjem ze zahraničí lze uznat jako příjem cizince pro účely dané žádosti o povolení k dlouhodobému pobytu. V takových případech je třeba prokázat, že cizinec daného příjmu skutečně dosahuje a v jaké výši a dále, že s daným příjmem je oprávněn disponovat v ČR. Zde se jeví jako doprovodný doklad k dokladu potvrzujícím, že cizinec daného příjmu skutečně dosahuje i zmiňovaný výpis z účtu, ale nesmí jít o výpis jednorázový s konečným zůstatkem, ale o výpis prokazující pravidelný měsíční příjem cizince. Nejde tedy o prokázání jednorázové částky, která bude splňovat nějaké roční či dvouleté parametry, ale o prokázání takového měsíčního příjmu cizince, který pokryje částku životních minim jeho a společně posuzovaných osob a částku normativních nákladů na bydlení. Příjmy jednotlivých členů rodiny se samozřejmě pro tyto účely sčítají. K otázce č. 4 Co se týká období prokazovaného příjmu, záleží na druhu dokladu o příjmu, kterého cizinec dosahuje. U zaměstnance je vyžadováno potvrzení o průměrném měsíčním výdělku, který se vypočítává za poslední kalendářní čtvrtletí. U podnikatele jde o přiznání za předchozí zdaňovací období. U příjmu z rodičovského příspěvku bude dostačující potvrzení příslušného orgánu státní sociální podpory o tom, že příspěvek je přiznán a případně potvrzení o jeho vyplácení. U příjmů ze zahraničí s výpisem z účtu opět záleží na druhu příjmu, přičemž u výpisu z účtu bude třeba prokázat pravidelné dosahování příjmu resp. jeho disponibilitu na území. Z tohoto pohledu je žádoucí doložit příslušný doklad o dosahování příjmu a výpis z účtu alespoň za posledních 6 měsíců. S pozdravem Kateřina Černá,
  11. Сегодня была на отделении на Ходове, вот что мне дали: Nalezitosti zadosti, pobyt za ucelem spolecneho souziti Nalezitosti zadosti, pobyt za ucelem spolecneho souziti 2
  12. Вот что нам написали в ответ на наш запрос: Dobry den, Chtel bych se zeptat, mam momentalne dlouhodoby pobyt na zaklade slouceni s rodinou - manzelka a dcera maji travaly pobyt. Ten pobyt mi konci v dubnu, behem mesice se hodlam podat zadost o prodlozeni pobytu a mam par otazek k dokladum ktere mam dolozit: 1. na zaklade zmeny zakonu o pojisteni mam dolozit misto cestovniho pojisteni - komplexni cestovni pojisteni? a na jakou dobu dopredu bych mel byt pojisten? 2. jakou minimalni penezni castku mam prokazat? a jakym zpusobem? Dekuji, Georgy. Dobrý den, Žádost o prodloužení povolení k dlouhodobému pobytu za účelem společného soužití rodiny musí být mimo jiné doložena: 1. dokladem o cestovním zdravotním pojištění po dobu pobytu na území ČR - cestovní zdravotní pojištění musí být sjednáno v rozsahu uvedeném v § 180j odst. 7 zákona o pobytu cizinců (komplexní zdravotní pojištění) a u pojišťovny, která je oprávněna provozovat toto pojištění na území ČR. Na požádání od Vás může být vyžadován doklad o zaplacení pojistného. 2. dokladem prokazujícím úhrnný příjem rodiny tzn. dokladem prokazujícím, že úhrnný měsíční příjem sloučené rodiny není nižší než součet částek životních minim členů rodiny dle § 2 a 3 zákona č. 110/2006 Sb., o životním a existenčním minimu (pro informaci uvádím, že částka životního minima osoby, která je posuzována jako první v pořadí, činí měsíčně 2 880 Kč) a nejvyšší částky normativních nákladů na bydlení stanovených pro účely příspěvku na bydlení zákonem č. 117/1995 Sb., o státní sociální podpoře (pro informaci uvádím, že tato částka je 10 140 Kč u třech osob v rodině) nebo částky, kterou cizinec věrohodně prokáže jako částku skutečných odůvodněných nákladů vynakládaných na bydlení rodiny. S pozdravem Kateřina Černá, odbor azylové a migrační politiky Ministerstva vnitra ČR из чего следует, что и случае воссоединения надо показывать доход... или я неправильно понимаю что то???
  13. вот как раз такой вариант меня и пугает. Справка из банка об остатке меня больше устраивает.
  14. ну я эту информацию из закона поняла так, что больше чем 3 года он не может иметь цель пребывания воссоединение. ну если у вас есть актуальная информация о подобных случаях в этом году - то большое спасибо за новость квартира наша но записана на фирму, так, что поэтому затрудняюсь с суммой на проживание ну про 5 лет я думаю, что во первых помешает пункт 1. а во вторых, покупать страховку на 5 лет - это можно сразу разориться!